Да отворим кориците

Снимка на Mystic Art Design от Pixabay 

Време е да отворя кориците на тази още съвсем нова и крехка дигитална приказка-игра и да ви поканя да надникнете. Написах всяка страничка с много любов и грижа и ще продължавам да го правя, защото приключението не свършва до тук. Още много вълнуващи идеи се щурат из главата ми в очакване да им отделя нужното време. Скоро и това ще стане, но сега е време да ви приветствам с „Добре дошли!“

Приятно четене! /за сега само за десктоп и лаптоп устройства/

A,… и ако искате да споделите вашите идеи и размисли свързани с приказката, чувсвайте се поканени да го направите на страничката на проекта в Facebook.

Предстартова треска

В началото бе… краят!

Image by photogrammer7 from Pixabay 

Да, края на дълги месеци подготовка, творческо лутане, вдъхновяващи моменти и много, много учене. Учех се да фантазирам, да пиша текст, да програмирам, да се концетрирам, по-малко да се колебая и по-лесно да избирам. Беше едно наистина страхотно преживяване, което приключва съвсем скоро. Броени дни ни делят от това, което идва след краят, а именно – началото.

Винаги съм се вълнувал преди началото на нещо ново – каквото и да е то – нови дънки, нов спектакъл, нова усмивка, нов сюжет. Цялата треска, която те обзема, приготовленията, притесненията,…всичко! Сякаш винаги новите неща са заредени с някаква особена магия, която ги прави толкова привлекателни.

Така е и сега. Текат финалните акорди преди официалното откриване. Приказкакта-игра, над който работя вече месеци наред, скоро ще срещне своите читатели. Незнам дали ще ви хареса, но аз определено съм влюбен в нея.

В края на краищата, зад всяко успяло начало, стои един велик край 🙂

от Авторът

Да бъде или неГерой или не, понякога нещата зависят от късмета. Какъв е шансът да хвърлиш два еднакви зара? А какъв е шансът да бъдат две шестици? Математически въпрос с приказно-геройски привкус, защото понякога само два зара те делят от това да станеш истински герой.

Не беше никак лесно, но разработването на приложението, което ще позволява да проверявате вашият късмет в различни ситуации е вече към своя край. Проверете сами 🙂

Здравей, свят!

Здравейте приятели,

Тук започва едно приключение, което все още не се е родило и въпреки това, изгаря от желание да поздрави всички – и децата, които ще се впуснат в него, и родителите, които ще полюбопитстват да надзърнат. И героите, и злодеите, и магьосниците, и драконите, и всичките му там най-различни митични създания, които ще се излюпят с него. И Авторът даже… всички.

Да каже „Здравейте, ехо-о-о, тук съм! Не ме ли виждате?“. И след като установи, че никой не го забелязва да се кротне някъде на тихо и да започне бавничко да расте и да се материализира.

А ние,… да му пожелаем успех и много, много фантастична светлина!

от Авторът